Vålerenga har sjekket 22 stoppere i sommer

Jobber fortsatt.

TUNGE TIDER: Trener Tor Ole Skullerud og spillende manager Martin Andresen har møtt mye motgang i sommer. Nå er Vålerenga bare fem poeng over en nedrykksplass. Foto: ERIK BERGLUND
TUNGE TIDER: Trener Tor Ole Skullerud og spillende manager Martin Andresen har møtt mye motgang i sommer. Nå er Vålerenga bare fem poeng over en nedrykksplass. Foto: ERIK BERGLUND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet.no): Vålerenga fikk to kjærkomne seire mot PAOK og Tromsø (i cupen), men i går kveld ble de igjen trykket ned i gjørma.

Oslo-laget har nå seks strake tap i Tippeligaen.

De har ikke scoret i de fire siste.

Derfor blir det rettet et kritisk søkelys mot Martin Andresens prosjekt i Vålerenga.

ForsvarsjaktaAndresen forklarte gårsdagen tap og den dårlige trenden med at forutsetningene har endret seg. Spillerstallen har vært hardt rammet av skader og sykdom, og han må bruke mange ferske spillere.

I sommer har klubben sett høyt og lavt etter forsvarsspillere, og Andreas Nordvik er hentet inn fra Rosenborg på lån. Likevel er det så tynt i forsvarsrekka at klubben håper å få på plass en midtstopper til.

- Vi har vel sjekket rundt 22 midtstoppere. Det er ikke alle vi har sett så mange ganger, men vi har brukt mye tid på dette, sier Andresen til Dagbladet etter dagens restitusjonsøkt på Valle.

Ved noen av tilfellene har pris og tilgjengelighet satt en stopper for en overgang. I forrige uke ble det kjent at klubben har rettet en forespørsel til Sandefjord med mål om å hente Birger Madsen, og midtstopperen ga uttrykk for at han godt kan tenke seg å spille i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer