Eliteserien 2018: Vålerenga-Odd

Vålerenga har spissen som scorer mål og vinner kamper

Alle lag jakter den gode spissen som kan score målene som vinner fotballkamper. Vålerenga kan ha funnet en.

SÅNN SKAL DET GJØRES: Sam Johnson (10) er der han skal være og scorer 2-1 for Vålerenga. Spissen fra Liberia er det beste som har skjedd Ronny Deila og Vålerenga så langt i sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SÅNN SKAL DET GJØRES: Sam Johnson (10) er der han skal være og scorer 2-1 for Vålerenga. Spissen fra Liberia er det beste som har skjedd Ronny Deila og Vålerenga så langt i sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga-Odd 2–1 (0–0)

EN SPISS SOM scorer mål og ser ut som en som kan score mange mål, Sam Johnson, to gode backer der Amin Nouri inntil videre er bedre enn Sam Adekugbe og to kantspillere, Chidi Ejuke og Simen Juklerød, som kan skape trøbbel for alle. Vålerengas offensive verktøy er mange og gode. Og det samme er selvtilliten, moralen og viljen til å jobbe steinhardt.

Jeg kjenner veldig mange Vålerenga-utgaver som ville bukket under og gått opp i liminga etter et brent straffespark og en påfølgende keepertabbe til 0–1.

Vålerenga 2018 ble bare bedre av det.

RONNY DEILAS BYGGVERK på Oslos østkant er i ferd med å ta form. Da hjelper det å vinne to av to og ha seks poeng sammen med Molde. Men viktigst er likevel måten de snudde 0–1 til 2–1 på.

Og hvor kjapt det skjedde.

Det forteller om karakter.

RONNY DEILAS 4-3-3, som alle varianter av den veldig norske formasjonen, handler ikke bare om vending av spill, to mot en på kant og innlegg. Suksess krever også indreløpere som tar de nødvendige løpene inn i motstanders boks. Men den biten av det offensive spillet kommer foreløpig ikke på bestilling i Vålerenga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer