Vålerenga henter costaricansk landslagsspiller

Giancarlo Gonzalez Castro spilleklar fra sommeren av.

NY MANN PÅ VALLE: Vålerenga-manager Martin Andresen har sikret seg den costaricanske landslagsspilleren Giancarlo Gonzalez Castro. Forsvarsspilleren er spilleklar fra sommeren av.Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
NY MANN PÅ VALLE: Vålerenga-manager Martin Andresen har sikret seg den costaricanske landslagsspilleren Giancarlo Gonzalez Castro. Forsvarsspilleren er spilleklar fra sommeren av.Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Vålerenga styrker forsvaret med costaricaneren Giancarlo Gonzalez Castro. 24-åringen har skrevet under for fire år og blir spilleklar fra sommeren av.

- Vi er veldig glade for at vi sikret oss underskriften til Giancarlo. Han er en rask og kompromissløs spiller som kan bekle flere posisjoner i forsvaret. Med han på plass, er den bakre delen av troppen vår komplett, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til klubbens nettsted.

Gonzalez spiller til daglig for Alajuelense, som er regjerende seriemester i Costa Rica. Han har fire A-landskamper for Costa Rica.

- Jeg er veldig glad og stolt over å komme til en så stor klubb som Vålerenga. Etter å ha snakket med lagkamerater på landslaget, er jeg blitt kjent med eliteserien. Jeg gleder meg derfor mye til å komme til Vålerenga og Norge, sier Gonzalez.

(NTB)