Vålerenga henter «hjem» 17-åring fra United

- Det er her han hører hjemme, sier Martin Andresen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha søkt lykken i Manchester United i to år, vender 17 åringen Etzaz Hussain nå tilbake til Norge og Vålerenga.

- Jeg ville hjem og da var VIF et naturlig valg siden jeg er fra Oslo-området. Reservelaget til United og Tippeligaen er cirka samme standard. VIF har noe spennende på gang og jeg ville hjem. Så da VIF kom på banen, var valget enkelt, sier unggutten til TV 2 Sporten.

Hussain kom til United fra Langhus IL som holder til i Ski kommune sørøst for Oslo.

Vålerenga-trener Martin Andresen, som kommer fra samme kommune, mener også at Vålerenga var et fornuftig valg for Hussain.- Det er naturlig at han havner her. Dessverre ble han hentet av United og der har han vært en stund. Nå kommer han dit han hører hjemme, sier han til TV 2 Sporten.

Hussain flyttet til Manchester i januar 2009, like før han fylte 16. På 17-årsdagen for snart et år siden skrev han proffkontrakt med den engelske storklubben.

Nå har han skrevet to og et halvt års kontrakt med Vålerenga, og spilte andre omgang da VIF tapte 1-4 i treningskamp mot HamKam i dag.

Martin Andresen lover imidlertid ikke direkte plass i a-lagstroppen for Hussain, som fyller 18 år 27. januar.- Han er på grensen mellom rekruttlaget og A-laget, så han er en potensiell A-lagsspiller på sikt, sier Andresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer