TROPPEN FORSTERKES: Vålerenga har fire strake kamper med seier. Nå forsterkes troppen ytterligere. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TROPPEN FORSTERKES: Vålerenga har fire strake kamper med seier. Nå forsterkes troppen ytterligere. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Vålerenga henter Manchester City-akademispiller - og tre andre spillere

Fullt alvor i siste innspurt.

(Dagbladet): Overgangsvinduet i Norge stenger midnatt i dag. Det har fått klubbene til å skrive under nye kontrakter i en fei, og tidligere i dag ble det klart at Muhamed Keita går fra Strømsgodset til Stabæk.

Men også Vålerenga mener alvor, og etter fire strake kamper med seier, har de nå forsterket stallen ytterligere.

De har hentet fire nye spillere til klubben, deriblant Markus Nakkim som har vært utleid til Strømmen i førstedivisjon denne sesongen. Det melder klubben på sine nettsider i dag.

Gode kontakter i City-akademiet

Men de har også hentet en spiller fra England.

18 år gamle Ernest Agyiri signerte for Manchester City siden 2015, etter å ha vært en del av akademiet Right to Dream siden 2008, skriver Vålerenga på sine nettsider.

- Han er en teknisk, offensiv spiller med stort repertoar som vi har lånt fra City. Som kjent har Ronny Deila hatt gode kontakter inn i City-akademiet i lang tid, og vi har fått lov til å låne Ernest av den grunn, sier Kjetil Rekdal om ghaneseren.

I sommer har Thomas Elsebutangen og Kristoffer Hay trent med laget, og de har nå begge meldt overgang fra henholdsvis Pors Grenland og Hønefoss.