Vålerenga henter tidligere LSK-trener

- Trenerteamet komplett, sier Aalbu.

(Dagbladet.no): For første gang har Vålerenga ansatt en fysisk trener på heltid. Mannen som skal ta vare på spillernes fysiske form fremover er franske Jerome Brunier, som tidligere jobbet under Owe Rösler hos Oslo-klubbens største rival, Lillestrøm.

- Brunier skal jobbe tett med trenerteamet, og gjør trenerteamet i klubben komplett, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til Vålerengas hjemmesider.

- Det stilles større og større krav til den fysiske biten sammen med den fotballfaglige, og Jerome er en stor kapasitet når det kommer til fysisk trening, sier Aalbu.

Brunier er ansatt for de neste tre årene, og Aalbu ønsker seg nå bare en talentspeider for å ha hele støtteapparatet komplett.

- Det er et område vi må utvikle for å henge med, men jeg tør ikke spå når det er på plass, avslutter sportsdirektøren.

FORNØYD: Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu er glad for at trenerteamet er komplett med ansettelsen av Jerome Brunier som ren fysisk trener. Her sammen med trener Petter Myhre under gårsdagens seier over Lyn i Valhall. Foto: Scanpix
FORNØYD: Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu er glad for at trenerteamet er komplett med ansettelsen av Jerome Brunier som ren fysisk trener. Her sammen med trener Petter Myhre under gårsdagens seier over Lyn i Valhall. Foto: Scanpix Vis mer