Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vålerenga? Ikke så vidt jeg vet

Carew om tippeligaspekulasjonene.

FORTSATT USIKKER FREMTID: John Carew kobles til Vålerenga, men har tilsynelatende ikke bestemt seg for noe.
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FORTSATT USIKKER FREMTID: John Carew kobles til Vålerenga, men har tilsynelatende ikke bestemt seg for noe. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): John Carews fotballframtid har vært usikker helt siden han avsluttet oppholdet i West Ham forrige sesong.

I kveld skriver VG Nett at Vålerenga har vært i samtaler med agent Per A. Flod etter Carews ønske, om en mulig kontrakt for nordmannen.

Dagbladet møtte Flod på Valle i går, da avviste agenten at han var i Vålerengas lokaler for å snakke om Carew.

Carew uvitende
- Det er ingenting oppsiktsvekkende ved at jeg er her. Vålerenga har vært laget mitt lenge, og jeg har fått fortjenestemedaljen i denne klubben, sa Flod.

På spørsmål om Vålerenga blir hans neste klubb, svarer John Carew Dagbladet via sms i kveld:

- He-he. Ikke så jeg vidt jeg vet.

En mulig retur til Oslo har imidlertid vært et tema flere ganger i løpet av John Carews karriere, og Lørenskog-gutten har aldri avvist muligheten for å avslutte i VIF.

Usikker framtid
Samtidig er det fortsatt usikkert hvor - eller om - spissen fortsetter karrieren. Ifølge agent Per A. Flod er det kommet henvendelser fra mange klubber, og Carew skal være mer ettertraktet enn for ett år siden.

- Han har allerede fått flere tilbud enn i fjor sommer. Det er alt jeg vil si. Vi stresser ikke, og John vil ta seg tid til å vurdere alternativene og finne ut hva som motiverer mest, sa Flod i juni.

Carew selv har også åpnet for å legge fotballskoene på hylla.

VIF-trener Martin Andresen, som var i VIF-lokalene sammen med Per A. Flod og administerende direktør Pål Breen i går, sier følgende til Dagbladet om Flods besøk på Valle:

- Jeg kommenterer ikke spilleroverganger uansett før noen er Vålerenga-spiller, men Flod er innom her titt og ofte, han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media