Vålerenga Ishockey er ett steg nærmere en plass i KHL

- Det er en mulighet vi skylder norsk hockey å se på.

KAN FÅ PLASS I KHL: Hvis alt går etter planen, og partene blir enig, kan Vålerenga allerede fra neste sesong ha et lag i KHL. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
KAN FÅ PLASS I KHL: Hvis alt går etter planen, og partene blir enig, kan Vålerenga allerede fra neste sesong ha et lag i KHL. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For ti dager skrev Dagbladet at fire mann fra Vålerenga skulle til Russlang for å ha sitt andre møte med KHL.

Det hele startet da KHL-representant Antanas Sakavickas var i Oslo for å se kampen mellom Vålerenga og Lørenskog i slutten av september.

Det var mye forvirring rundt møtet, for det var usikkert om Sakavickas faktisk representerte KHL. Det ble bekreftet at han gjorde det, og at KHL kan være interessert i å ha med det norske laget i ligaen.

Bra møte I slutten av november hadde ledelsen i Vålerenga et møte med representanter fra KHL på Aker Brygge, og nå har de også vært i Russland for å snakke med blant andre Alexander Medvedev, presidenten i KHL, meldte TV2 i dag.

- Det var et veldig spennende møte, sier administrerende direktør Jan Tore Kjær til Dagbladet.

KHL skal åpne for å ha inn fire nye lag fra neste sesong, men det er bare én ledig plass igjen, etter at det ble klart at Jokerit Helsinki, Lada Togliatti og et nytt lag fra Sotsji skal bli en del av utvidelsen.

KHL-president Alexander Medvedev sier i et intervju med det russiske nettstedet allhockey.ru at Sverige er en større hockey-nasjon enn Norge, og at det taler til Malmös fordel dersom de skulle ønske en plass i ligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer