Vålerenga jager tsjekker, italiener og danske

Har lagt inn bud på tre spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kjetil Rekdal varslet hos Dagbladet.no i går at han vil forsterke stallen med backer.

I dag skriver VIFs hjemmeside at klubben har lagt inn bud på tre spillere.

VIF-direktør Kjetil Siem er i Tsjekkia for å forhandle om en spiller. Også Marco Ingrao, en italiener som har trent med VIF i juli, er aktuell.

I tillegg har VIF meldt sin interesse for en en dansk spiller

- Trenerne ser på alle tre som likestilt interessante, og vi regner med å ha én av dem klare før overgangsvinduet stenger natt til 1. september, sier VIF-direktør Kjetil Siem.

Med Tom Henning Hovi og Freddy Dos Santos skadd har VIF bare David Brocken som backspesialist. Det første til at både Thomas Holm og Mbulelo Mabizela måtte ned i forsvar mot Glimt søndag.

<strong><b>VIF-DIREKTØR I TSJEKKIA:</strong></b> Kjetil Siem er i Tsjekkia for å forhandle med en back. Også to andre spillere er aktuelle for Kjetil Rekdals mannskap. Foto: Scanpix
VIF-DIREKTØR I TSJEKKIA: Kjetil Siem er i Tsjekkia for å forhandle med en back. Også to andre spillere er aktuelle for Kjetil Rekdals mannskap. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer