STOPPER PÅ 20 METER: Martin Andresen og Vålerenga jakter en offensiv spiller. - Vi har slitt med å score mål og det å komme til avlsutninger i hele år. Vi kommer frem til 20 meter, men da er det bom stopp, sier Andresen. Foto: Scanpix
STOPPER PÅ 20 METER: Martin Andresen og Vålerenga jakter en offensiv spiller. - Vi har slitt med å score mål og det å komme til avlsutninger i hele år. Vi kommer frem til 20 meter, men da er det bom stopp, sier Andresen. Foto: ScanpixVis mer

Vålerenga jakter offensiv spiller

Leter i Skandinavia og Europa.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Vålerenga - PAOK 0-2

Vålerenga fikk et vanskelig utgangspunkt for videre avansement i Europa League etter 0-2-tapet mot PAOK i går kveld.

Oslo-laget skapte få muligheter mot ett kompakt gresk lag, og ser nå etter forsterkninger på spiss-plassen.

- Vi er alltid på jakt, spesielt etter offensive spillere. Vi er litt få bak der og, men først og fremst ser vi etter offensive spillere, sier Martin Andresen til Dagbladet.

Sliter med å score - Banespillet i dag var bra, men vi har slitt med å score mål og det å komme til avslutninger i hele år. Vi kommer frem til 20 meter fra mål, men da er det bom stopp. Det gjelder ikke bare spissen, men oss som lag, sier VIF-treneren.

Veigar Pall Gunnarsson har takket nei til klubben, men klubben har flere spillere i kikkerten.

- Vi ser etter offensive spillere, ja. Vi må ha noen som produserer, både mål og assists. Vi ser etter spillere både i Skandinavia og Europa, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til Dagbladet.

Fire kamper på en uke Vålerenga møter Molde lørdag, og mandag venter Liverpool. Etter det reiser de til Hellas for å møte PAOK igjen. Oslo-laget har med andre ord fire kamper på en drøy uke.

Med en skadeutsatt tropp er det i meste laget, mener Andresen.

- Liverpool-kampen er litt selvforskyldt. Vi ønsker å få internasjonal motstand, og det er en god del økonomi der som gjorde det attraktivt. Vi har også litt tynnere stall enn det vi trodde vi skulle ha, sier han.

Andresen mener Vålerenga har fått et tøft, men ikke umulig, utgangspunkt for videre avansement i Europa League.

- Vi har slått dem før der nede, så det er mulig, men det er klart det er et vanskelig utgangspunkt. Det siste målet gjorde det ekstra vanskelig, sier han.

HOLDT APPELL: Ordfører Fabian Stang hilser på Martin Andresen før kampen. Foto: Erlend Aas / Scanpix
HOLDT APPELL: Ordfører Fabian Stang hilser på Martin Andresen før kampen. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer