Eliteserien:

Vålerenga-kapteinen om Deila: - Han vil ha et helvetes press-spill

Vålerenga er ubeseiret i det nye året. 

HAR TROA PÅ DEILA: Vålerenga-kaptein Christian Grindheim i aksjon mot Strømmen fredag ettermiddag. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
HAR TROA PÅ DEILA: Vålerenga-kaptein Christian Grindheim i aksjon mot Strømmen fredag ettermiddag. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Vålerenga - Strømmen 3-2 (1-1):

VALLHALL: (Dagbladet): Fredag ettermiddag møttes Vålerenga og Strømmen til årets andre treningskamp.

Det var tydelig at begge lag hadde kommet for å angripe. En fartsfylt kamp ble preget av mange sjanser og til tider høy temperatur. Til tross for at Strømmen leda kampen to ganger, var det Vålerenga som kunne smile bredest da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

I den grad man faktisk bryr seg om en treningskamp. Tomålscorer Henrik Kjelsrud Johansen ble matchvinner fem minutter før slutt.

- De siste 20 minuttene i første omgang og andre omgang er bra, men vi slipper inn litt billige mål. Vi løper mye og skaper mye sjanser, men det er alltid noe å pirke på, sier Vålerenga-kaptein Christian Grindheim til Dagbladet etter kampslutt.

Mye sykdom

Vålerenga-trener Ronny Deila mønstret et ungt Enga-lag mot Strømmen fredag. Flere spillere i Vålerengas tropp sto over på grunn av sykdom, noe som førte til at G14-lagets keepertrener Kamil Rylka måtte vokte buret.

- Vi har mye sykdom, men unggutta klarer seg bra. Du ser at de er vant med å spille i Vallhall. De vet hvordan baller spretter, så de har en liten fordel der, smiler Vålerenga-kapteinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer