MARGINER: Heller ikke i dag holdt det inn for Vålerenga og Christian Grindheim. Fire tap på de fem siste kampene er fasit, og kapteinen plages i tillegg av en mageskade ingen helt vet hva er for noe. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
MARGINER: Heller ikke i dag holdt det inn for Vålerenga og Christian Grindheim. Fire tap på de fem siste kampene er fasit, og kapteinen plages i tillegg av en mageskade ingen helt vet hva er for noe. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Vålerenga-kapteinen plages av «mystisk» mageskade

- De har ikke helt funnet ut hva det er.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Det endte med nok et tap for Vålerenga i ettermiddag da Haugesund til slutt stakk av med seieren etter å ha snudd kampen på fire minutter i den andre omgangen.

Kaptein Christian Grindheim mener alt har gått mot Oslo-laget den siste tiden. Og med fire tap på de siste fem kampene er det vanskelig å krangle med ham på det.

- Det holdt ikke inn i dag heller. Vi taper alle kampene våre med ett mål. Hadde vi hatt fire uavgjort hadde det ikke vært så ille, men vi klarer ikke å holde på en ledelse. Det er et eller annet som ikke stemmer, sier han til Dagbladet.

- To drittmål Spesielt i den første omgangen så det ikke ut som om noe stemte for de mørkeblå. Haugesund trillet ball, mens hjemmelaget stort sett løp i mellom og ble presset veldig lave.

- De tok oss veldig på senga ved å stå så høyt som de gjør. Vi sleit med å komme oss ut og med å skape et eget spill.

- I andre omgang kommer vi litt mer med. Vi får et mål og det virker som om vi har god kontroll - så slipper vi inn to drittmål. Etter det er vi egentlig ikke i nærheten av å spille god fotball, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mystisk skade Grindheim måtte melde forfall til Per-Mathias Høgmos første landslagstropp med en skade. Den er ikke ny. Dette er noe som har plaget midtbanespilleren lenge.

- Det er vel en overbelastning i mage- og hofteregionen så jeg må trene litt alternativt. Jeg må gjøre litt egne ting og får ikke vært med på alt spillet og sånn - det er litt irriterende. Jeg var først ute i åtte uker med det, og nå er vi inne i uke 15 eller 16.

Mye tyder på at det er noen muskler som ikke helt har tålt belastningsmengden, men nøyaktig hva det er - det er ingen helt sikre på.

- Det er muskulært...tror jeg. De har ikke helt funnet ut hva det er. Du får spørre det medisinske apparatet.

Det er rett og slett litt mystisk?

- Ja, det er litt mystisk, flirer han.