Vålerenga kastet bort seier'n

John Carew ble utvist og Vålerenga kastet bort en tomålsledelse. Nå er Vålerenga under streken.

Vålerenga spilte over en omgang med 10 mann, og dramenserne vant 3-2.

- To røde kort og åtte gule kort sier alt om dommeren og kampen. Jeg skulle hatt gult kort, sier John Carew til NTB etter et ampert bunnoppgjør hvor Vålerenga burde avgjort kampen tidlig i første omgang.

Carew var alene med keeper to ganger på stillingen 2-0 uten å få mål.

- Carew slo meg med flat hånd. Dommer Frode Kvam så episoden fordi han holdt meg. Derfor måtte det bli gult kort. Jeg provoserte ikke Carew selv om Vålerenga-spillerne mente det. Vi dyttet begge til hverandre en gang før jeg fikk den flate hånden i ansiktet, sa Strømsgodsets Anders Michelsen.

- Det er ikke korrekt. Vi dyttet en gang hver. Dumt er det iallfall å stå over en kamp for dette, sa Carew, som senere på kvelden gikk til oppklaringssamtaler med Vålerenga.

- Det er jo skjedd så mye i sommer. Nå får vi se hvordan vi skal jobbe sammen fremover. Jeg vil iallfall ikke kommentere Klanens underskriftaaksjon mot agent Per A. Flod, sa Carew etter første seriekamp på to uker.

Frode Kvam fra Strindheim hadde en stri tørn på Bislett. To røde og åtte gule ble status. Han var ikke alltid på høyden, men de to røde kortene var det lite å si på.

- Utvisningen var grei. Jeg reagerte på stygg behandling fra motspiller. Forholdet vårt til Vålerenga er ikke spesielt dårlig. Det blir vel slik i et bunnoppgjør mellom naboklubber. Men i dag hadde vi også en dommer uten glimt i øyet, sier Erik Hagen.

Vålerenga ledet 2-0 laget før 10 minutter var passert. Men etter Carews utvisning raknet Vålerenga, og Godset scoret tre ganger.

Jostein Flo ble matchvinner da han nådde høyest og headet i mål sju minutter før slutt.

(Dagbladet :på nettet/NTB)