Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga klare for semi mot Storhamar

Slo Lillehammer 4-2.

Med 4-2 over Lillehammer torsdag tok Vålerenga seg som ventet til NM-semifinale med 4-3 i kamper. Anders Fredriksen var brennhet med én scoring og tre assist.

I semifinalen venter Storhamar for Vålerenga ettersom seriemester Frisk Asker valgte Comet som sin motstander. Første kamp spilles søndag.

LIK har overrasket Oslo-laget i kvartfinalen, men på Jordal Amfi var det liten tvil.

- Gudskjelov. Dette ble en tøff kvartfinaleserie, men vi rodde det i land til slutt, sa Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen til SportN.

Steffen Thoresen ordnet 1-0 etter et fint angrep sammen Anders Fredriksen og Alexander Nervik etter 8.05. Jan Sochor utlignet etter at hans skudd gikk i mål via stolpen og keeper Scott Stirling etter 13.41.

Vålerenga-spillerne fikk tilbake roen da Lars Erik Lund klinket inn 2-1 et lite minutt før åpningsperioden var over. Han sendte pucken i krysset fra blålinjen. David Nyström gjorde en god jobb da han forstyrret keeper i en scoring der Anders Fredriksen også var involvert

Fredriksen var banens gigant. Han la selv på til 3-1, og fikk også assist på Kenneth Larsens 4-1-scoring. Stefan Sjödin reduserte sent, men til ingen nytte.

- Jeg følte at vi var ordentlig med fra start, selv om det var nervøst. Med tap hadde vi vært ferdig, sa Kenneth Larsen.

- Veldig deilig å være videre, mente Anders Myrvold.

Lillehammer-spillerne var skuffet etter NM-exiten, men tok tapet med fatning.

- Annenperioden ødelegger matchen for oss. Da var vi ikke bra nok, og da holder det ikke. Surt å ryke ut, men totalt sett er vi fornøyd med sesongen, sa LIK-kaptein Lars Hammerseng.

- Vi hadde ikke orken som må til for å vinne, sa Lillehammer-trener Tor Nilsen til SportN.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media