Vålerenga knuste naborival Lørenskog

Forsterket Vålerenga i form.

JADA!  Vålerenga-spillerne feiret etter dagens seier mot Lørgenskog. Foto: NTB Scanpix
JADA! Vålerenga-spillerne feiret etter dagens seier mot Lørgenskog. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et forsterket Vålerenga feide naborival Lørenskog av banen med 5-1 da lagene møttes i et fullsatt Jordal søndag. Resultatet bærer bud om et langt sterkere Vålerenga i sesongens annen halvdel.

Vålerenga-laget har vært nesten ubegripelig svakt denne sesongen, og er fortsatt nummer seks på tabellen, søndagens seier til tross. Likevel er det realistisk å tro at Espen «Shampo» Knutsens menn kommer til å framstå langt sterkere i sesongens siste halvdel.

Laget har fått inn et par nye spillere i løperne Simon Gamache og François Fortier, og de to har innfridd så langt med henholdsvis fem og sju poeng på to kamper i den norske eliteserien.

Fullt hus på Jordal Fortier hadde to mål og én målgivende mot Lørenskog, mens Gamache hadde én målgivende. Ellers scoret Brian Ihnacak, Daniel Sørvik og Mathias Trygg for hovedstadslaget.

David Laliberté ga bortelaget håp med sin 3-1-redusering snaue fem minutter ut i tredje periode, men to mål av Fortier satte en effektiv stopper for et eventuelt comeback.

Lørenskog er nummer to på tabellen, ett poeng foran overraskelseslaget Frisk Asker.

Hele 4.753 møtte opp i Jordal Amfi.

Show i Fredrikstad Frisk trengte sudden death for å slå bunnlaget Kongsvinger. Connor Goggin scoret vinnermålet, 57 sekunder ut i ekstraperioden.

I Stavanger fosser serielederen videre etter 6-3 mot Sparta Sarpsborg. Bortelaget tok riktignok ledelsen, men klarte ikke å stå mot den regjerende norgesmesteren.

I Fredrikstad hadde Stjernens Lou Dickenson og Jordan Georges show foran hjemmefansen. Dickenson hadde tre mål og tre målgivende, mens Jordan George hadde to mål og fem målgivende i 9-1-seieren mot Manglerud Star.

Lillehammer har vært en stor skuffelse denne sesongen, og det fortsatte da laget tapte mjøsderbyet hele 1-5 hjemme for Storhamar.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer