Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga krever svar fra Iversen

«Ivers» får frist ut uka.

(Dagbladet.no): I dag tok Alexander Ødegaard avgjørelsen om å gå til Rosenborg, og nå venter flere klubber på svar fra spillere som ikke har bestemt seg for hvilken klubb de ønsker å tilhøre neste sesong.

Størst spenning knytter det seg til Steffen Iversen, som har gjort det klart at han venter på et forbedret tilbud fra Lazio før han gir Vålerenga svar på om han spiller for dem neste sesong.

Det tilbudet bør helst komme fort. For nå er VIFs trener Kjetil Rekdal i ferd med å miste tålmodigheten.

- Steffen har denne uken på seg til å ta en avgjørelse. Vi hadde et møte med ham sist fredag, og sa at vi snart måtte ha et svar. Når Steffen har gitt oss svar, blir det også lettere for oss å vite om vi skal gå i den eller den retningen i jakten på spillere, sier Rekdal til Aftenposten Aften.

Klubben har heller ikke gitt opp Tore André Flo og Martin Andresen, selv om disse spillernes situasjon også er uavklart. Andresens rådgiver, Erik Moe, uttalte til Nettavisen tidligere i dag at landslagskapteinen nå nærmer seg en avgjørelse.

- Det er nært forestående, men han trenger fortsatt litt tid. Vi er midt oppe i prosessen nå, sa Moe.

VIF snuser på mange spillere, og mye tyder på at enkelte snakker litt forbi hverandre i klubbens sportslige ledelse.

Kjetil Rekdal sier i hvert fall til Aftenposten Aften at han ikke har hørt om klubbens interesse for det svenske stjerneskuddet Stefan Ishizaki, som vi rapporterte om i går, mens Kjetil Siem uttaler til Nettavisen at 22-åringen står høyt på klubbens ønskeliste.

PRESSES: Vålerenga vil ha svar fra Steffen Iversen før han drar på ferie til neste uke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media