Vålerenga-krisa fortsetter

Krisa fortsetter for Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga.

MÅLSHOW: Tre mål på tre minutter for Strømsgodset mot Vålerenga ble skjebnesvangert for gjestene fra Oslo. Bortelaget scoret to ganger i andre omgang, men maktet ikke å hente opp Godset, som nå står med ti poeng på de fire siste kampene i Eliteserien. Video: Discovery + Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodset - Vålerenga 3-2 (3-0)

Før søndagens dyst i Drammen hadde Vålerenga to seriekamper uten seier, men vondt skulle bli verre for Oslo-klubben.

Vålerenga ble rystet i Drammen og lå under 3-0 til pause etter tre Godset-scoringer på fire minutter. På scoringslista fant vi Johan Hove, Lars-Jørgen Salvesen og Lars-Christopher Vilsvik.

På 3-0 kom Kenneth Fredheim med følgende reaksjon:

- Det står 3-0 til Godset! Alt spillerne tar i blir til gull, kom det fra Discovery-kommentatoren.

- Jeg må si det er veldig spesielt. På 500 kamper kan jeg ikke huske å ha ligget under 0-3 når laget har styrt kampen slik vi gjorde. Vi styrte det meste og skapte et par-tre gode sjanser, sa Dag-Eilev Fagermo til Discovery etter kampen.

MÅL: Strømsgodset jubler for nettsus under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Vålerenga på Marienlyst stadion. Foto: Terje Bendiksby / NTB
MÅL: Strømsgodset jubler for nettsus under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Vålerenga på Marienlyst stadion. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

Med 3-0 til pause skulle man tro Godset hadde avgjort oppgjøret, men Vålerenga nektet å gi seg.

Først fant Vidar Örn Kjartansson veien til nettmaskene for Vålerenga og etter 67 minutter sørget Aron Dønnum for at det sto 3-2.

Dermed lå alt til rette for en nervepirrende avslutning i Drammen. Begge lagene skapte også flere gode målsjanser, men det kom aldri flere scoringer.

Til tross for den hederlige sluttspurten fortsetter Vålerenga å stupe nedover på tabellen. Fagermos mannskap har nå tre strake kamper i Eliteserien uten seier.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer