Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga kutter 19 millioner

Skal snakke med alle ansatte.

VET IKKE HVOR MANGE SONM MÅ BORT: Administrerende direktør i VIF, Pål Breen, har en tung jobb foran seg. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
VET IKKE HVOR MANGE SONM MÅ BORT: Administrerende direktør i VIF, Pål Breen, har en tung jobb foran seg. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer

Oslo (NTB): Vålerenga styrer mot 18 millioner kroner i minus for 2009-sesongen. Neste år skal Oslo-laget kutte budsjettet med 19 millioner.

- Vi må raskest mulig i balanse, og derfor må vi ha et realistisk budsjett i 2010. Derfor legger vi inntektsrammen på det nivået det faktisk ble i 2009, sier administrerende direktør Pål Breen til VG.

9 millioner hentes fra avskrivninger i spillerkontraktene. 10 millioner gjennom driftskutt, lønnskostnader, administrativt ansatte og andre tiltak knyttet til både sport og administrasjon.

- Vi har invitert alle ansatte til samtaler. Vi vil ikke si hvor mange mennesker som eventuelt må bort, bare hvor mange millioner vi må kutte. Fordi det kan skje på mange måter. Men vi må hente cirka 4 millioner på personal, sier Breen til VG.

Vålerenga ligger på sjuendeplass før helgens serieavslutning. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media