Vålerenga lagde målkalas

Vålerenga vartet opp med hele 7 mål på Ullevaal stadion i kveld, men Petter Belsvik fikk ikke nettkjenning. Få med deg alle kampene i dagens 1. divisjonsrunde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Her finner du tabellen for 1. divisjon

Hødd - Tromsdalen 2-2 (1-1)

Det ble voldsomme protester fra Hødd-leiren da vertene mente at Tromsdalens straffe på overtid var av det billige slaget. Uansett scoret Aslak Sokki og berget det ene poenget.

Det skal Tromsdalen være meget godt fornøyd med, for Hødd var det klart beste laget på Høddvoll. Blant annet vant de sjansestatikken 5-2 før pause.

Hødds beste spillere var midtstopperne Bjørn Bakken og Sindre Eid, mens Håvard Ottessen og Håvard Karlsen var best hos Tromsdalen.

Kongsvinger - Byåsen 3-1 (2-1)

Kongsvingers Marius Gullerud var banens beste og sørget for at alle tre poengene ble igjen i de dype skoger etter Byåsens søndagsbesøk.

Gullerud sendte vertene i ledelse allerede etter fire minutters spill, men Kongsvinger klarte tross 1-0 ikke å utnytte overtaket de hadde skaffet seg. Dermed kunne Ole Johan Singsdal utlignet etter 20 minutter.

Ti minutter senere ble Harald Stormoen klart felt i Byåsens straffefelt, og Gullerud var sikker fra merket. Byåsens burvokter og bestemann Roger Sagen var riktignok etter ballen, men måtte slippe den forbi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer