Vålerenga-ledelsen raser mot oppsettet

Vålerengas trener Kjetil Rekdal og direktør Kjetil Siem er mektig provosert over neste års serieoppsett i eliteserien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- En enkelt klubb får fordel med hjemmekamp både i første og siste serierunde og 16.mai, år etter år. Det er merkelig at NFF (Norges Fotballforbund) ikke klarer å fordele disse kampene likt mellom klubbene, og at ett lag alltid skal få denne fordelen. Jeg synes det er helt patetisk, sier Rekdal til klubbens hjemmeside.

- Er det Rosenborg du sikter til?

- Ja, det er det. Jeg aksepterer at de har hjemmekamp 16. mai hvert år, på grunnlag av tradisjon, og fordi Rosenborg trekker mye folk på kampene sine. Vi er heller ikke på noen måte sinte på Rosenborg, men på forbundet som ikke klarer å komme opp med ett mer jevnt oppsett. Man får inntrykk av at det er en kompetansemangel i forhold til kreativitet i forbundet når de skal sette opp serien, sier Rekdal.

- Det som irriterer og provoserer meg er at forbundet ikke klarer å finne en nøkkel som gir en jevn fordeling for absolutt alle klubber, sier Vålerenga-treneren.

Han tror ikke det er mulig å endre på oppsettet.

- Dessverre tror jeg ikke forbundet verken har kløkt eller fornuft til å gå tilbake på dette, sier Rekdal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.