Vålerenga lukter på medalje etter sterk seier

Vålerenga fortsetter å imponere etter at de slo tabellnabo Odd. Nå lukter Oslo-laget på medalje og europacupspill.

JUBEL: Vålerengas Matthas Vilhjlmsson jubler obver sitt 2-0 ml. under eliteseriekampen i fotball mellom Vlerenga og Odd p Intility Arena.Vlerengas Herolind Shala gjør 1-0 målet. Foto: Terje Bendiksby / NTB
JUBEL: Vålerengas Matthas Vilhjlmsson jubler obver sitt 2-0 ml. under eliteseriekampen i fotball mellom Vlerenga og Odd p Intility Arena.Vlerengas Herolind Shala gjør 1-0 målet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Odd 2-0 (1-0)

Vålerenga fortsatte den gode sesongen da de beseiret Odd søndag kveld.

Scoringer av Herolind Shala og Matthías Vilhjálmsson gjorde at hjemmelaget kunne slippe jubelen løs og klatre forbi Odd på tabellen og opp på en fjerdeplass.

Seieren gjør også at Vålerenga har like mange poeng som Rosenborg som for øyeblikket besitter bronseplassen i Eliteserien.

- Vi er veldig gode i første omgangen. Vi mister litt initativet i den andre omgangen, men vi får inn friske bein som gjør vi kommer inn i kampen igjen og da drar vi det hjem til en fortjent seier, sa Dag-Eilev Fagermo til Europsport etter kampen.

Vålerenga-dominans

Dag-Eilev Fagermo tok imot gamle kjente da Odd gjestet Intility stadion og Vålerenga søndag kveld. Begge lagene har vært to av Eliteseriens store positive overraskelser denne sesongen. Før kveldens kamp lå Vålerenga på en femteplass, mens Odd lå på plassen over.

Det var hjemmelaget som skulle styre den første halvtimen av kampen. Både Ivan Näsberg og Henrik Bjørdal var farlig frampå med hver sin store sjanse, men Sondre Rossbach reddet mesterlig begge gangene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer