Vålerenga lurer på om «Oslos stolthet» egentlig finnes

Har laget reklamefilm for seg selv. Hva synes du?

|||
(Dagbladet): Vålerenga Fotball har fått laget en reklamefilm som ikke skal selge en spesiell kamp eller hendelse, men kort og godt bygge opp klubbens merkevare.

- Dette er en del av en treårsplan, sier kommersiell leder Søren Eriksen i Vålerenga til Dagbladet.

- Slagordet vårt er at vi er «Oslos stolthet». Men utfordringen er, med så mange tilflyttere som Oslo har, om det finnes en slik stolthet, sier han.

For hovedstaden er en smeltedigel der befolkningen består av mennesker både fra andre land og fra alle andre steder i Norge. Dermed kommer ikke nødvendigvis følelsen av lokal tilknytning av seg selv på samme måte i andre byer.

Derfor ønsker Vålerenga nå å lære opp byens mange innflyttere i klubbens historie og verdier.

- I England er det gjort mye for å bygge klubbenes identitet. Mange av de store klubbene har røtter i arbeiderklassen. Mange av disse elementene har Vålerenga også, men det er ikke mange nok som vet det, sier Eriksen.

Reklamefilmen skal sendes på TVNorge fra i kveld, som en del av en avtale mellom fotballklubben og TV-kanalen, som blant annet har stadionreklame på Vålerengas hjemmekamper.

Hva synes du om Vålerengas reklamefilm? Er dette noe du ønsker at din klubb skal satse på også? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!