Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga må gi seg i Shampo-saken

Karantenen blir stående.

Vålerenga må gi seg i «Shampo-saken». Generalsekretær Jon Haukeland i ishockeyforbundet sier det ikke er grunnlag for å behandle saken på nytt.

- Vi har sett på dette i formiddag (tirsdag) og finner ikke at det er grunnlag for å ta klagebehandlingen opp igjen, sier Jon Haukeland til NRK.

Bakgrunnen er at Vålerenga ikke uten videre ville gi seg. Klubben ba om ny klagebehandling, for den mente det var begått en saksbehandlingsfeil.

I utgangspunktet fikk Espen Knutsen tre kampers karantene og 5000 kroner i bot for å ha kastet en flaske på isen i Askerhallen 17. januar. Saken ble anket og Knutsen kunne likevel lede laget i påvente av ankebehandlingen.

Mandag kveld ble det klart at Lov- og appellutvalget i ishockeyforbundet opprettholder straffen. Dermed er ikke Shampo berettiget til å lede Vålerenga i tirsdagens kamp mot Storhamar på Jordal Amfi.

Vålerenga mener det er innhentet dokumenter som ikke har vært kjent for klubben, og ber om ny behandling av klagen.

- På bakgrunn av hvordan saken er blitt behandlet har vi i Vålerenga i samråd med Espen Knutsen og advokat John Christian Elden bedt om at klagen behandles på nytt, og at den oppsettende virkning som ble gitt opprettholdes, sier Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær.

Nå er svaret kommet fra Norges Ishockeyforbund, og det betyr at Espen Knutsen ikke får lede VIF i tirsdagens kamp mot Storhamar.

MÅ OPP Å TRIBUNEN: Vålerengas anke gikk ikke gjennom og Espen Knutsen må tråkke opp på tribunen. Foto: SARA JOHANESSEN/SCANPIX
MÅ OPP Å TRIBUNEN: Vålerengas anke gikk ikke gjennom og Espen Knutsen må tråkke opp på tribunen. Foto: SARA JOHANESSEN/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media