Vålerenga med enorm sluttspurt

Med 24 timer igjen er VIF i ferd med å snyte RBK for Klubben-seieren.

BLØR FOR VIF: Andre Muri er vant til å gi alt for Vålerenga ute på banen. Nå gir supporterne alt for klubben i stemmelokalene for Klubben i mitt hjerte.
Foto: ARNT E. FOLVIK
BLØR FOR VIF: Andre Muri er vant til å gi alt for Vålerenga ute på banen. Nå gir supporterne alt for klubben i stemmelokalene for Klubben i mitt hjerte. Foto: ARNT E. FOLVIKVis mer

(Dagbladet): Klubben i mitt hjerte-avstemningen er i ferd med å bikke 100 000 stemmer, og med 24 timer igjen er det en dramatisk utvikling i klassen for fleridrettslag over 100 medlemmer, som fortjener oppmerksomhet i en sak som denne.

Klassen har de siste årene vært en kamp mellom fotballstorhetene Rosenborg og Vålerenga. Sånn er det også i år, men den siste uka har trønderne sett ut som om de skulle cruise inn til en like komfortabel topplassering som de gjorde det i årets tippeliga.

Fram til nå.

I løpet av den siste natta har Oslo-klubben satt i gang en enorm sluttspurt, og nå er det plutselig et helt marginalt antall stemmer som skiller de to i toppen. Det er faktisk i praksis likt.

Fortsetter Vålerenga-stemmingen i samme tempo de neste 24 timene, vil de feire seieren i Klubben i mitt hjerte 2010.

Jevnt er det også i de andre klassene.

I en klasse skiller det 123 stemmer. I en annen 71. I en tredje åtte.

Sjetne har fortsatt et lite overtak på Fram i klassen for fleridrettslag over 500 medlemmer, mens det også er kniving mellom Ørn Kristiania og Haugaland i klassen for spesialidrettslag under 100 medlemmer.

For å unngå stemmejuks går ikke Dagbladet ut med nøyaktig stemmeantall. Men: Slik stillingen er nå i flere av klassene, teller hver eneste stemme de neste 24 timene.

Lykke til!