Vålerenga med kjempeparty

- Dette skal bli et cupfinaleparty som vil huskes lenge, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem til Dagbladet om arrangementene som klubben og Klanen arrangerer i Valhall og på Rådhusplassen finalehelga.

Folkefesten starter finalelørdagen, og vil bli et synlig innslag i Oslos bybilde. I Valhall åpnes dørene klokka 16. Partyet med fire forskjellige band begynner fire timer seinere. På Rådhusplassen blir det oppvarmet telt.

- Teltet på Rådhusplassen har plass til 1500. På partyet i Valhall regner vi med mellom to og tre tusen. Anne-Kat. Hærland og Glenn Rodney er konferansierer. Øsekara er der, det samme er Gatas Parlament, Love Schack Partyband, Brakkebandet med gamle Vålerenga-spillere, Jon Schou og O.J., sier Kjetil Siem.

Midnattsfotball

Fotballen er heller ikke glemt i Valhall. Innimellom musikken og stand up-innslagene blir det match mellom Vålerengas cupmestere fra 1980 og 1997. Klokka 24 er det planlagt syverfotball mellom Vålerenga 3 og Odd 3, cupfinalesøndagens aller første match.

Når Tommy Skjerven blåser i gang Ullevaal-finalen Odd Grenland- Vålerenga, har VIF-fansen allerede vært på beina i mange timer(?). Finalesøndagen starter med flaggheising på den gamle brakka og frokost i Valhall klokka 8.30. Der vil også Tommy Steine være på plass. Deretter er det busser til Bislett, og opptog derfra til Ullevaal Stadion.

Flaggheising

- I Valhall blir det fest også etter kampen. Finalelaget kommer innom både lørdag og søndag. Spillerne hadde tilbud om å spise ute, men valgte Valhall i stedet, sier Kjetil Siem.

I teltet på Rådhusplassen skal Michael Krohn, Ragnulf, Hellride, Geniale Griser og Big Balls sørge for feststemningen finalelørdagen. Med 1500 plasser blir det garantert kamp om billettene. Klanen har vokst til nærmere seks tusen medlemmer, og er stor nok til å fylle opp begge finalepartyene.

Spørsmålet er om det blir like fett på Ullevaal som det ligger an til å bli i Valhall og på Rådhusplassen?

<B>FESTKLARE: </B>Cupfinalefesten på Ullevaal garantert med Vålerenga i finalen. Men klubben nøyer seg ikke med selve kampen. Det blir kjempearrangementer i Oslo både kvelden før og på selve kampdagen.