Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga med Lange-tilbud

Spiss på Oslo-besøk.

(Dagbladet.no): Det er ikke bare Sigurd Rushfeldt (Austria Wien) og Frode Johnsen (RBK) som frister VIF-trener Kjetil Rekdal.

Ifølge Nordlys har Vålerenga snakket med Club Brugge-spiss Rune Lange (28) om en kontrakt fra 1. juli.

Den tidligere TIL-spissen skal ha vært invitert til Oslo av VIF til serieåpningen. Lange er bosmanspiller fra slutten av juni og vil ikke bekrefte at VIF er på banen.

- Om jeg har fått et tilbud fra Vålerenga, kan jeg ikke si noe om. Det jeg kan si er at jeg vurderer flere alternativer i forhold til framtida, sier Lange til avisa.

Også i november i fjor ble Lange koblet til serimesterne. Da bekreftet Rekdal at de ville holde kontakten med spissen, i tilfelle han ønsket seg tilbake til Norge.

Skadeforfulgte Lange opplyser til avisa at han vurderer å bli i Belgia med Brugge, de har signalisert at de ønsker å forlenge kontrakten dersom han blir friskmeldt.

- Det er interesse fra Tyskland og Danmark også, sier Lange.

• Din kommentar: Er Lange rett mann for VIF?

TIL NORGE? Rune Lange vil ikke bekrefte om VIF har gitt ham noe tilbud fra 1. juli. Foto: Scanpix/Epa
TIL NORGE? Rune Lange vil ikke bekrefte om VIF har gitt ham noe tilbud fra 1. juli. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling