Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga med seks strake uten seier

Andresen fornøyd med poeng i Haugesund.

PÅFØRTE VÅLERENGA NYTT POENGTAP: Tom Erik Nordberg straffet Stefan Strandberg i lufta og sørget for at det endte med poengdeling mellom Haugesund og Vålerenga.Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
PÅFØRTE VÅLERENGA NYTT POENGTAP: Tom Erik Nordberg straffet Stefan Strandberg i lufta og sørget for at det endte med poengdeling mellom Haugesund og Vålerenga.Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Haugesund - Vålerenga 1-1.

Det var to skadeskutte mannskap som møttes på Haugesund stadion torsdag kveld, og både Vålerenga og Haugesund led hvert sitt tap i minuttene før kampstart da verken Andreas Nordvik og Per Morten Kristiansen kom seg helskinnet gjennom oppvarmingen.

Underveis måtte også VIFs Håvard Nielsen og FKHs Jacob Sørensen kaste inn håndkleet.

På tross av flere fravær, fikk Vålerenga en best tenkelig start på kampen da Freddy dos Santos stusset en corner fra Mohammed Fellah videre foran mål seks minutter ut i oppgjøret.

Ballen havnet rett i beina på midtstopper Stefan Strandberg, som hamret ballen kontant forbi FKHs keeperreserve Lars Øvernes.

Slutt på målfestene Da fryktet hjemmepublikummet trolig en gjentagelse av hva som hadde skjedd i de foregående tre hjemmekampene der FKH hadde sluppet inn hele ni mål.

Men hjemmeforsvaret skulle ikke bare tette igjen bakover, de skulle også sørge for at vertene fikk sin utligning etter 20 minutter da Daniel Bamberg fant Tom Erik Nordberg på bakre stolpe med et presist slått frispark.

Den innleide RBK-spilleren ruvet i duellen med målscorer Strandberg, og stanget inn 1-1 forbi Lars Hirschfeld.

På tross av 19 mål på Haugesund stadion så langt i 2011 (4-2, 3-3 og 3-4), ble det med bare to nye tilskudd torsdag, men kampen ga et godt bilde på hvorfor Vålerenga nå står ute seier i de seks siste kampene.

- Jevnt Selv om det var spillemessig jevnt, skapte gjestene store sjanser etter hvilen, og nærmest kom midtstopper André Muri mot slutten av overtiden. 

Manager Martin Andresen er ikke fornøyd med uttellingen, men glad for at det i det minste ble ett poeng etter tre strake tap.

- Vi er ikke fornøyd, og skulle gjerne hatt med oss tre poeng med den kamputviklingen det ble. Spillemessig var Haugesund vel så gode som oss, men vi hadde store muligheter som vi burde ha tatt bedre vare på, sier Andresen til TV 2 Sporten.

- Vi hadde stor spillemessig framgang mot FFK, selv om vi tapte. I dag fikk vi poeng igjen. Vi skal være fornøyde med sanke poeng igjen, konstaterer Andresen.

- Vi skulle gjerne hatt tre poeng, for vi trenger det, men jeg kan ikke være misfornøyd når jeg tenker på Vålerengas store sjanser mot slutten, sier kollega Josten Grindhaug, ifølge NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media