Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga mot Storhamar i E-cupen?

Vålerenga og Storhamar kan møtes i kontinentalcupen i ishockey i november. Vålerenga er klar for 2. runde, mens Storhamar går inn i 3. runde.

Hamar-klubben har sagt seg interessert i å arrangere semifinalerunden som går fra 24.-26. november. Og mye tyder på at årets NM-vinnere kan ta på seg oppgaven.

- Vi fikk en ukes tid til å svare. Vi måtte først sjekke om hallen var ledig, men mye tyder på at vi kan arrangere semifinalerunden, sier Storhamars sportslige leder Petter Salsten.

En måned tidligere skal imidlertid Vålerenga i aksjon i kontinentalcupens 2. runde. Oslo-laget skal møte Frederikshavn (Danmark), Reims (Frankrike) og toeren fra gruppe E i 1. runde. De kampene spilles fra 22.-24. oktober i Frederikshavn. Og bare vinneren går videre.

I semifinalerunden er det foreløpig klart at Storhamar skal møte britiske London Knights. Vinneren av Vålerengas gruppe, vinneren av Liepaja (Latvia), Energija (Litauen), Minsk (Hviterussland) og vinneren av gruppe E i 1. runde skal også spille i den gruppen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling