Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga og Frisk slo kraftig tilbake

Like langt i NM-semifinalene.

Vålerenga og Frisk Asker slo tilbake i den andre semifinalen i NM-sluttspillet tirsdag. Storhamar ble sendt hjem med 1-4, mens Comet tapte 3-7.

Dermed står lagene like langt etter at to semifinaler er unnagjort. Neste oppgjør lagene i mellom spilles torsdag i Hamar og Halden.

Vålerenga fikk den beste starten på Jordal og tok ledelsen med 1-0. Gjestene fra Hamar svarte umiddelbart, men måtte brukte mange unødige krefter ettersom det ble veldig mange besøk i utvisningsboksen innledningsvis.

Det benyttet Espen «Shampo» Knutsens gutter seg av og gikk opp til 2-1 i midtperioden. I siste periode økte de ytterligere to ganger.

I Askerhallen var det ingen tvil om hvor seieren ville havne. Allerede etter en periode sto det 2-0. Vertene økte til 3-0 før gjestene reduserte. Etter to perioder sto det 5-1, mens sistperiode endte uavgjort og 7-3 totalt.

(NTB)

UTLIKNET LEDELSEN: Det står nå 1-1 i kamper, etter at Vålerenga slo Storhamar på hjemmebane i den andre semifinalen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
UTLIKNET LEDELSEN: Det står nå 1-1 i kamper, etter at Vålerenga slo Storhamar på hjemmebane i den andre semifinalen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media