<strong>PUNKTUM:</strong> Steffen Thoresen setter inn 3-1 i tomt bur 21 sekunder før slutt. Vålerenga slo ut Storhamar og er klare for semifinalen. Foto: Anette Karlsen, Scanpix
PUNKTUM: Steffen Thoresen setter inn 3-1 i tomt bur 21 sekunder før slutt. Vålerenga slo ut Storhamar og er klare for semifinalen. Foto: Anette Karlsen, Scanpix Vis mer

Vålerenga og Lillehammer til semifinalene

Møter henholdsvis Lørenskog og Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerenga - Storhamar 3-1, 4-3 i kamper. Lillehammer - Sparta 3-0, 4-3 i kamper.

Vålerenga kom under 0-1 hjemme mot Storhamar i midtperioden etter en målløs førsteperiode i Jordal Amfi. Andrè Bjørge Paulsen scoret målet for Storhamar etter 9.59.

Men Vålerenga utliknet ved Shay Stephenson etter bare 33 sekunder av tredje periode. Nøyaktig 13 minutter seinere scoret Jesper Hoel 2-1.

Steffen Thoresen satte det siste målet i tomt nett noen sekunder før slutt, etter at Storhamar hadde tatt ut keeper i jakten på utlikning.

- Det så ikke noe bra ut i andreperioden. Vi begynte å henge med huet, kjefte på hverandre og jobbe én og én. Vi snakket om det i i garderoben, at vi måtte jobbe som et lag. Det synes jeg vi gjorde i tredje periode, sier Vålerenga-trener Espen Shampo Knutsen til TV 2 Sport.

På Lillehammer scoret Jordan Morrison 1-0 i første spilleminutt, og la på til 2-0 sju minutter inn i den andre perioden. R.J. Anderson scoret det tredje målet fire minutter seinere.

Som vinner av grunnserien får Stavanger Oilers velge motstander i semifinalen, og de valgte Lillehammer.  Det betyr et lokaloppgjør mellom Vålerenga og Lørenskog i den andre semifinalen.

Semifinalene starter allerede førstkommende søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer