GÅR TIL VIF: Daniel Fredheim Holm (i midten) forlater Rosenborg til fordel for gamleklubben Vålerenga. Her i duell med Magnus Wolff Eikrem (t.v.) sist sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
GÅR TIL VIF: Daniel Fredheim Holm (i midten) forlater Rosenborg til fordel for gamleklubben Vålerenga. Her i duell med Magnus Wolff Eikrem (t.v.) sist sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

Vålerenga og RBK enige om Fredheim Holm

Går tilbake til gamleklubben.

Daniel Fredheim Holm (27) er på vei tilbake til Vålerenga etter at Rosenborg og osloklubben er blitt enige om en overgang for den offensive midtbanespilleren.

Overgangssummen skal være på rundt én millioner kroner, ifølge VG. Fredheim Holm er på vei tilbake til Norge fra Rosenborgs treningsleir i La Manga. Fortsatt gjenstår forhandlinger om spillerens personlige kontrakt og den medisinske sjekken.

Oslogutten Daniel Fredheim Holm hadde sin ungdomstid i Skeid, men kom i 2004 til Vålerenga og var blant Kjetil Rekdals viktigste spillere da klubben tok seriegullet året etter.

I 2009 gikk han til danske AaB før han valgte Rosenborg to år senere.

- Først og fremst er Daniel en veldig god spiller som vil bidra til at Vålerenga blir et bedre lag. Han er oslogutt og kjenner klubben godt fra sin forrige periode her, da han var en viktig brikke for oss. Daniel har gitt klart inntrykk av at han gleder seg veldig til å være med på det som skjer her nå, sier Vålerenga-trenger Kjetil Rekdal til klubbens nettsted.

(NTB)