Vålerenga-opptur: Slo Lillehammer 8-4

Slik gikk kveldens hockeykamper.

SEIER: Vålerenga vaker midt på tabellen, men fikk en skikkelig opptur i 8-4-seieren borte mot Lillehammer i ishockeyens eliteserie torsdag.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SEIER: Vålerenga vaker midt på tabellen, men fikk en skikkelig opptur i 8-4-seieren borte mot Lillehammer i ishockeyens eliteserie torsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga vaker midt på tabellen, men fikk en skikkelig opptur i 8-4-seieren borte mot Lillehammer i ishockeyens eliteserie torsdag.

Med målfesten klatret Oslo-laget forbi nettopp Lillehammer og opp til 6.-plass. Forrige sesongs seriemester står med skuffende 36 poeng etter 24 kamper.

Etter kampen var VIF-trener Espen Knutsen fornøyd med det guttene hans leverte offensivt.

- Vi har scoret bra med mål i de to siste matchene. Vi gjorde åtte i dag og hadde sju mot Manglerud Star i forrige runde. Men det er ikke bra å slippe inn så mye som vi gjør, sa «Shampo» til NTB.

Vålerenga tok tidlig ledelsen i Kristins hall, men den glapp raskt. Etter første periode sto det 2-2 mellom lagene, der Daniel Sørvik og Morten Ask gjorde gjestenes mål.

Avgjorde I midtperioden tok Vålerenga knekken på Lillehammer. Sørvik scoret igjen, mens Stefan Espeland, Tobias Lindström og Rasmus Juell gjorde hvert sitt mål. Vertene klarte bare å svare med én scoring ved Derek Arnold i denne perioden.

- Vi fikk matchen dit vi ville ha den i annen periode. Kampen var i realiteten avgjort da vi gjorde 6-3 i det pausesignalet lød. Vi kontrollerte det inn etter det, sa Knutsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer