Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga på sparebuss

Vålerenga har ikke råd til å fly til Trondheim når serien starter. Spillerne må ta buss.

Kjetil Rekdal tar med seg sine spillere på bussen for å møte Rosenborg i Trondheim 12. april. Klubbens svake økonomi gjør at de må spare der de kan.

- Ved å ta bussen og sove på hotell sparer vi drøyt 30.000 kroner i forhold til fly med dagrom, selv om vi må reise dagen før og overnatte, sier VIF-direktør Kjetil Siem til Aftenposten.

Han sier klubben kan komme til å kjøre buss til flere av bortekampene. Det eneste som er sikkert, er at det blir fly til Bodø og Tromsø.

- Før vi bestemmer hva vi gjør med de andre kampene, skal vi ha et møte med spillerne og diskutere spørsmålet. Men klarer vi å erstatte fly med buss tre ganger, sparer vi hundre tusen kroner, sier Siem.

(NTB)

BUSS TIL KAMP:</B> Kjetil Rekdal har en bussture på over femti mil i beina når løper ut på Lerkendal i serieåpningen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling