Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga presser Brann

Men Fredrikstad og Start øker mest.

(Dagbladet.no): I går så vi at Start knuser Fredrikstad og at Bodø/Glimt er på vei ned, også i Klubben i mitt hjerte-avstemningen.

Ikke så veldig mye har forandret seg fra i går, men alle lagene har fått betydelig flere stemmer. Spesielt har Start og Fredrikstad fått mange stemmer.

Størst i Oslo?

Brann lå i går på en trygg førsteplass. Nå ser vi at Vålerenga mobilisert supporterne, og seriemesterne nærmer seg bergenserne med stormskritt.

Lyn rykker nedover på tabellen, med bare tre dager igjen å stemme. Fra syvende til tiende plass, og bare 72 stemmer fra i går. Lyn må skjerpe seg, og vise at de kan måle krefter med Brann, Vålerenga og Rosenborg, også utenfor banen.

Status

Dagens første status for de andre gruppene, ser slik ut:

«Fleridrettslag over 500 medlemmer»: 1. NTNUI med 4134 stemmer, 2. Start IK med 2287 stemmer, 3. Oslostudentenes IK med 1442 stemmer, 4. NTNUI Gløshaugen med 674 stemmer, 5. BRODD IL med 614 stemmer.

TRENGER STEMMER: Lyn må ta opp kampen,og sørge for at de er blant de to beste før fredag. Foto: SCANPIX
TRENGER STEMMER: Lyn må ta opp kampen,og sørge for at de er blant de to beste før fredag. Foto: SCANPIX Vis mer

«Fleridrettslag under 500 medlemmer»: 1. Dalselv IL med 945 stemmer, 2. Hemnes IL med 843 stemmer, 3. NTNUI F\\Dragvoll med 766 stemmer, 4. Korgen IL med 231 stemmer, og 5. Norborg IL med 211 stemmer.

«Spesialidrettslag under 100 medlemmer»: 1. FK Skruknott med 2060 stemmer, 2. Tromsø Hockey med 1121 stemmer, 3. FC Lyn Oslo, med 839 stemmer, 4. Vembli FK med 408 stemmer, og 5. Follo Fotball med 365 stemmer.

HEIER FREM: Ivers og de andre Vålerenga-gutta heier frem supporterne og får dem til å stemme på sin klubb.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling