ANNULLERES: Gårsdagens kamp mellom Vålerenga og Stavanger Oilers annulleres etter at Oslo-laget la inn en protest. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
ANNULLERES: Gårsdagens kamp mellom Vålerenga og Stavanger Oilers annulleres etter at Oslo-laget la inn en protest. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Vålerenga-protesten: Oilers-kampen annulleres

Men nå har Oilers lagt inn klage.

(Dagbladet): Vålerenga leverte i går kveld en protest etter semifinalekampen mot Stavanger Oilers.

Nå melder TV 2 at Oslo-klubben har fått viljen sin, og at kampen annulleres.

- Skjedd en feil 3-2-målet til Stavanger Oilers kom etter videodømming. Ved videodømming skal situasjonen gås gjennom ved neste stopp i spillet.

Det ble ikke gjort i DNB Arena, og dermed leverte Vålerenga inn en protest.

Oilers vant opprinnelig 4-3.

- Vi forventet ikke så mye annet, selv dommersjefen sa det var skjedd en feil. Jeg synes det er trist, for taperen her er norsk hockey, sier VIF-direktør Jan Tore Kjær til NTB.

Oilers klager Semifinaleserien starter dermed i Jordal Amfi søndag. TV 2 skriver at det deretter blir to kamper i Stavanger. Resten av serien spilles i annenhver by som planlagt.

At første kamp nå blir spilt i Oslo er ikke Oilers fornøyd med - og har nå lagt inn klage.

- Vi aksepterer vedtaket om annulleringen, men går ikke med på å spille kamp 1 i Oslo søndag. Reglene er klare på at kamp 1, 3, 5, og 7 skal spilles på hjemmebanen til det høyest rangerte laget, sier Oilers-direktør Pål Higson ifølge Stavanger Aftenblad.