Vålerenga reddet av krysstanga

Seieren mot Storhamar var nær å ryke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga befestet sin posisjon som Norges beste ishockeylag etter 3-2-seier over Storhamar i kveld.

Storhamar avsluttet kampen med å klinke pucken i krysset, men måtte nok en gang se seg slått av storebroren fra Oslo Øst.

- Fryktelig bittert! Det verste som kan skje, sa SIL-kaptein Mattias Livf til SportN etter stang ut i sluttsekundene.

Gjestene reiste seg nemlig etter å ha blitt rundspilt i første periode og var best i de to siste. Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen var lettet over at det ble full pott.

- Mot slutten blir vi feige og trekker oss. Vi må opp flere hakk. Fortsetter vi slik som vi gjorde i 3.-periode blir det ikke mange poengene framover. Men jeg er fornøyd med at vi ikke har tapt etter ordinær tid denne sesongen, sa Knutsen.Kanonstart Pål Johnsen ga gjestene en drømmeåpning da han skjøt via en Vålerenga-kølle og mellom beina på keeper Scott Stirling etter 39 sekunder. Men VIF slo tilbake ved Cato Cocozza og Anders Fredriksen og gikk til pause med 2-1-ledelse. Storhamars Linus Stensson utlignet til 2-2, men flere mål fikk ikke gjestene.

David Nyström hadde vel ingen forhåpninger om at hans 3-2-scoring drøye seks minutter ut i midtperioden skulle bli avgjørende, men sluttperioden ble målløs og VIF tok sin annen strake seier i klassikeren mot Hamar-laget denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer