Toppserien

Vålerenga sikret historisk gull

Vålerenga dominerte fra start, og sikret et historisk gull i Toppserien.

JUBEL: VIF jubel etter scoring av Sherida Spitse under toppseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Arna-Bjørnar på Intility Arena. Foto: Fredrik Hagen / NTB
JUBEL: VIF jubel etter scoring av Sherida Spitse under toppseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Arna-Bjørnar på Intility Arena. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Intility (Dagbladet): Vålerenga - Arna-Bjørnar 4-0 (2-0) Klepp - Rosenborg 1-2 (0-0) Sandviken - Avaldsnes 4-0 (1-0)

Det så ut til å bli en svært spennende sisterunde i Toppserien da hele tre lag kjempet om gullet. Men Vålerenga gjorde spenningen kortvarig, da de til tider lekte med Arna-Bjørnar og sikret sitt første Toppserien-gull.

- Jeg har grinet siden hun blåste av kampen. Det er uvirkelig. Vi har stålkontroll på kampen, sier Sigrid Heien Hansen til Dagbladet etter kampen.

- Følelsen er god. Jeg er veldig fornøyd. Det er en perfekt slutt, sier Sherida Spitse til Dagbladet. Spitse har fortsatt en cupfinale mot Lillestrøm og et par Champions League-kamper igjen for Vålerenga, før turen går til Amsterdam og Ajax.

- Det kjennes veldig godt ut. Jeg er veldig glad på spillernes, klubbens og alles vegne at det har gått så bra som det har gjort. Det skal de være stolte av, sier VIF-trener Jack Majgaard Jensen til NRK etter kampen.

Sherida Spitse, Ingibjörg Sigurdardóttir, Celin Bizet Ildhusøy, og Andrine Tomter sto for scoringene til hjemmelaget. Dermed kunne Oslo-laget juble for seriegullet etter det som har vært en svært jevn gullkamp i Toppserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer