Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga skal ha budt syv millioner for Borges

- Kjenner til interessen, sier FFK-stjernens agent.

ETTERTRAKTET: Fredrikstad-kaptein Celso Borges.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
ETTERTRAKTET: Fredrikstad-kaptein Celso Borges. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Vålerenga har lagt inn et bud på om lag syv millioner kroner for Fredrikstads angrepsstjerne Celso Borges, hevder Adressa i kveld.

Rosenborg har lenge vært ute etter costaricaneren, men budet fra Oslo-klubben skal være på det dobbelte av det trønderne la på bordet uten hell for to måneder siden.

- Jeg vet at Rosenborg har vært på banen, men det er en stund tilbake. Samtidig kjenner jeg også til en viss interesse fra Vålerenga, bekrefter Borges' agent Javier Cordon overfor lokalavisa.

Han vil imidlertid ikke bekrefte at det har kommet inn noe bud nå.

- FFK-ledelsen har vært tydelige på at de vil beholde han, så jeg tror ikke det skjer noe. Men man skal aldri si aldri, sier Cordon.

Vålerenga ønsker ikke å kommentere overgangsrykter mens FFKs sportssjef Joacim Jonsson ikke har vært tilgjengelig for kommentar.

Jonsson sa imidlertid til Dagbladet tidligere i dag at det neppe blir noen aktivitet i Plankebyen før overgangsvinduet stenger.

- Nei, vi synes vi har vært rimelig flinke og gjort alt til rett tid. Det skal veldig mye til for at det skal skje noe hos oss, sa Jonsson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media