Vålerenga skal ikke spille mot Manchester United

- Ikke i våre planer, opplyser klubben.

IKKE VIF: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær skal etter planen til Norge for å spille kamp i sommer. Det er ikke mot Vålerenga, slik Dagbladet først meldte. Foto: Oli SCARFF / AFP
IKKE VIF: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær skal etter planen til Norge for å spille kamp i sommer. Det er ikke mot Vålerenga, slik Dagbladet først meldte. Foto: Oli SCARFF / AFPVis mer

Oslo-klubben Vålerenga opplyser at de ikke har planer om å spille mot de røde djevlene i sommer.

Onsdag meldte Dagbladet at Manchester United tar turen til Norge, Oslo og Ullevaal stadion i sommer. Dagbladet skrev også at Vålerenga er motstander.

Det viser seg derimot at Vålerenga ikke har noen planer om å spille mot Manchester United i sommer og at Dagbladets opplysninger ikke stemmer.

Tina Wulff, kommunikasjonssjef i Vålerenga, skriver følgende i en SMS til Dagbladet:

- Det ligger ikke i våre planer å spille mot Manchester United i sommer.

Dagbladets nyhetsredaktør Frode Hansen sier følgende om saken:

- Da vi i går hadde nyheten om at United kommer til Norge, meldte vi feil motstander. Det er beklagelig. På dette punktet har vi ikke gjort tilstrekkelig kildearbeid. sier nyhetsredaktør Hansen.

I stedet tyder mye på at Kristiansund er motstander for Ole Gunnar Solskjærs lag. Det melder også Tidens Krav. Kristiansund er en klubb som United-sjef Solskjær har et nært forhold til.

Etter derbytapet onsdag kveld ble Solskjær spurt om muligheten for en Kristiansund-kamp i sommer. Han svarte:

- He he. Vi får se.

Kampen på Ullevaal stadion arrangeres når Norway Cup spilles mellom 28. juli og 3. august. Etter det Dagbladet erfarer får United betalt rundt én million pund for kampen. Det tilsvarer rundt 11 millioner norske kroner.