RBK-RETUR: Fredrik Stoor kommer gratis til RBK. Stoor ble hentet til Vålerenga fra Fulham for ett år siden og hadde to år igjen av kontrakten med Oslo-klubben. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
RBK-RETUR: Fredrik Stoor kommer gratis til RBK. Stoor ble hentet til Vålerenga fra Fulham for ett år siden og hadde to år igjen av kontrakten med Oslo-klubben. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Vålerenga slipper Fredrik Stoor gratis til RBK

Til medisinsk sjekk i dag.

Vålerengas Fredrik Stoor blir Rosenborg-spiller, skriver VG Nett.

Han går etter det VG Nett erfarer gratis til RBK. Stoor ble hentet til Vålerenga fra Fulham for ett år siden og hadde to år igjen av kontrakten med Oslo-klubben.

Høyrebacken slo igjennom i sitt første opphold i Rosenborg. Da spilte han 30 seriekamper i løpet av én og en halv sesong og spilte seg inn på det svenske landslaget. Stoor ble solgt til Fulham der han aldri slo igjennom.

Vålerenga og Rosenborg er enig om en overgang, og Stoor er på vei til Spania for å gjennomgå den medisinske legesjekken.

- Vi har søkt etter en høyreback helt siden det ble klart at Lustig ikke ville forlenge med oss. Vi har jobbet med flere alternativer, men nå er jeg veldig glad for at det ser ut til å ordne seg med Fredrik, som vi kjenner godt fra før, sier sportslig leder Erik Hoftun til rbk.no.

(NTB)