BLIR PÅ BENKEN: Espen "Shampo" Knutsen blir på benken sammen med Roy Johansen neste sesong. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BLIR PÅ BENKEN: Espen "Shampo" Knutsen blir på benken sammen med Roy Johansen neste sesong. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Vålerenga snur - «Shampo» Knutsen blir på benken i storsatsing

Skal stå med Roy Johansen i boksen.

(Dagbladet): I går kveld skrev Dagbladet om Espen «Shampo» Knutsen, og at han trolig vil ha sin siste kamp som trener for Vålerenga ishockey på benken mot Lørenskog i kveld.

Nå har Vålerenga ishockey bestemt seg for å satse på framtida, og sammen med Roy Johansen vil Knutsen stå på benken. Det skriver klubben på sin egen nettside.

- Med Roy som hovedtrener og Espen som sportssjef, har a-laget alle mulige forutsetninger for å fortsette den gode utviklingen vi har sett i år, skriver klubben.

Satser på spillerutvikling I tillegg til nyheten om at Knutsen blir på benken, skal det satses på foredling av talenter. Derfor har klubben ansatt flere nye trenere på breddesiden.

Klubben har nå ansatt U20-trener, spillerutvikler og målvakt-trener på heltid.

- For å ta tilbake tronen i norsk hockey, anerkjenner vi at løftet er tidsriktig, og ny stadion med gode treningsfasiliteter er nødvendig. I 2018 står en slik hall klar.

Daglig leder i Vålerenga hockey, Gunner Thøgersen, har tidligere hatt en midlertidig stilling. Nå har han akseptert stillingen på permanent basis, og skal ifølge klubben sørge for at en sterk og framtidsrettet administrasjon står klar når de tar i bruk nye Jordal Amfi.

- Vi bygger for framtida, og vi er godt i gang. Vi skal ikke hvile et sekund før vi er tilbake der vi hører hjemme - på toppen av norsk hockey.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.