Vålerenga-spiller opereres for hjernesvulst

Vålerenga-spiller har fått påvist hjernesvulst

Opereres mandag.

OPERERES: Ingrid Buer Søndenå fikk tidligere denne uken påvist hjernesvulst og operes mandag på Ullevål Sykehus. Her fra tiden i Røa sammen med tidligere Røa-trener Geir Nordby. Foto: Lise Åserud / Scanpix
OPERERES: Ingrid Buer Søndenå fikk tidligere denne uken påvist hjernesvulst og operes mandag på Ullevål Sykehus. Her fra tiden i Røa sammen med tidligere Røa-trener Geir Nordby. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ingrid Buer Søndenå opereres mandag etter å ha fått påvist en hjernesvulst tidligere i uka.

Det melder Vålerenga på sine nettsider. 24-åringen har siden mai hatt hyppigere hodepiner enn normalt, men fortsatte å trene og spille for Vålerenga frem til forrige uke.

Forrige fredag dro midtstopperen til legen for å ta tester for å utelukke at noe var galt, men på onsdag fikk Vålerenga-spilleren beskjeden om at hun hadde en svulst i et hulrom i hjernen.

- Det går egentlig overraskende bra ut fra omstendighetene, sier Søndenå til Dagbladet.

- Det var så klart en stor overraskelse å få beskjeden, men det virker som den ligger fint til så det er mulig å få tatt ut hele.

Om operasjonen er vellykket vil Søndenå ha en opptreningsperiode på omlag to måneder. Dermed er 2017-sesongen over for spilleren med 98 kamper for Vålerenga.

- Nå må jeg ta det steg for steg. Man vet ikke hvor lang tid ting vil ta før de er ferdig med operasjonen, men jeg har troen på at alt skal gå bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer