Vålerenga tok hjem seieren

Endelig løsnet det for Petter Belsvik. Målkongen fra eliteserien scoret Vålerengas første i 3-2-seieren mot Ørn-Horten lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Før kampen sto Belsvik med to cupmål for Vålerenga etter overgangen fra Rosenborg. Lørdag scoret han sitt første seriemål for Oslo-klubben etter 8 minutter: Pang i nettaket med hodet etter hjørnespark.

Vålerenga passerte dermed Start og Haugesund i toppen av 1. divisjon før søndagens kamper.

Ørn sterkt tilbake

Etter scoringen var Belsvik meget anonym i VIF-angrepet. Alt så imidlertid lyst ut for hjemmefavorittene da Rune Hagen lekte inn 2-0 etter 23 minutter. Vålerenga virket for store for Ørn, men som mot Mandalskameratene og Aalesund klarte ikke laget å dra ifra.

Ørn så tafatte ut i en halvtime, men grep invitasjonen. Da de fikk 2-1, var det kamp. Ronny Andersen ordnet 2-2 etter 67 minutter, og da så det stygt ut for Vålerenga.

Espen Musæus reddet dagen med et perfekt volleyskudd sju minutter senere, og hjemmelaget tok til slutt en fortjent seier. Nok en gang kunne det imidlertid blitt poengtap mot et lag Vålerenga normalt skal vise klasse mot.

Kjetil Rekdal gjorde en solid kamp, og var Vålerengas beste sammen med tidligere Bundesliga-proff Michel Dinzey. Tidligere Molde-keeper Morten Bakke sto feilplassert på bortelagets første mål, men spilte ellers en god kamp. For Ørn-Horten var keeper Helge Fjeld bestemann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer