Vålerenga tok seg videre med et nødskrik

Rotet bort ledelsen på to minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Elverum - Vålerenga 2-3 (0-0)

(Dagbladet): Vålerenga sleit i første omgang. Fikk overtaket med 2-0 i andre omgang. Før de rotet bort ledelsen, og kampen så til ekstraomganger mot Elverum i andre runde av cupen.

Men så sørget Vidar Örn Kjartansson for at gjestene fra Oslo så vidt berget seg videre til neste runde.

- Det var godt å avslutte kampen med å vinne 2-3. Vi var veldig uforsiktig, og jeg var forbanna over at vi slapp inn to mål på to minutter, sier matchvinner Kjartansson til TV2 etter kampen.

Holm scoret i comebacket I går var Daniel Fredheim Holm tilbake på sin første Vålerenga-trening etter nakkeskaden han pådro seg i kampen mot Sarpsborg 08.

Han ble puttet rett inn i start-elleveren i dagens cupkamp mot Elverum. Og det angret nok ikke trener Kjetil Rekdal på etter kampen. Men Vålerenga levde farlig en god stund.

For Elverum styrte store deler av spillet de første 45. minuttene, og hadde kontroll på gjestene fra Oslo. Mens hjemmelaget skapte flere sjanser i første omgang, var Vålerenga langt unna.

Etter flott gjennomspill av veteran Morten Berre, kom innlegget fra Ghayas Zahid langs bakken mot Fredheim Holm. Sistnevnte satte ballen inn bak keeper Yngve Sandbuløkken, og Rekdal og VIF kunne puste litt lettet ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer