- Vålerenga trenger mine kvaliteter, det vet jeg

Fellah føler han lekte seg mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Viking 1-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Med sitt lave tyngdepunkt og slepne teknikk har Mohammed Fellah det som populært kalles unorske ferdigheter. 

Forrige sesong trøblet han med et kne og viste bare potensialet sitt i små glimt. I oppkjøringen til årets sesong har han slitt med en ankel og i tillegg vært syk - og i de to første seriekampene fikk han ikke spille et eneste minutt. 

Mot Viking i går ble han derimot sendt i oppvarming etter bare 25 minutter, i en periode av kampen hvor Vålerenga fikk kjørt seg ganske grundig. Til 2. omgang erstattet han Martin Pusic i «10-er-rollen» - og det satte fart på vertene. 

Fellah viste fram noe av reportoaret sitt med frekke dragninger, tunneler og et framspill Marcus Pedersen headet centimeter utenfor, før han la innlegget som Indridi Sigurdsson styrte i eget mål. 

- Jeg synes jeg gjorde et bra innhopp. Vi vinner kampen, jeg skyter innlegget i en motspiller og det blir mål. Jeg føler jeg lekte meg, og at jeg viste litt av mine kvaliteter, sier Fellah til Dagbladet.  Vil ha tierrollen Nå vil han naturligvis starte de neste kampene også, og aller helst i den rollen han hadde mot Viking - i rommet like bak spissen. Eller 10-er-rollen, som han kaller den selv. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer