Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga vant hjemme for første gang siden mai

Scoret tre mot Odd Grenland.

(Dagbladet): Vålerenga - Odd Grenland 3-1

Vålerenga hadde ikke vunnet hjemme siden 3-2-seieren mot Fredrikstad 6. mai. Mot Odd Grenland i kveld, vant endelig Vålerenga hjemme igjen.

- Det er fantastisk å vinne hjemme igjen. Vi visste det ville bli hardt her i dag, men vi klarte det. Nå vil vi høyere opp på tabellen. Vi spilte fantastisk fotball i dag, sier Bojan Zajic etter kampen.

- Jeg er godt fornøyd. Vi spiller tidvis bra fotball, og scorer tre fine mål, sier Vålerenga-trener Martin Andresen.

Det første målet kom etter 15 minutter, da Chad Barrett kom seg ned til linja og la inn i feltet. André Hansen fikk en hanske på ballen, men ballen landet på hodet til Morten Berre som enkelt styrte ballen i mål.

Chad Barrett var nest sist på ballen fire minutter etter. Amerikaneren spilte vegg med Mohammed Fellah, og sistnevnte lurte ballen forbi Odd-keeperen og i mål.

SCORET: Vålerengas kaptein Kristofer Hæstad (i midten) jubler etter å ha scoret hjemmelagets tredje mål under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Odd Grenland på Ullevaal stadion fredag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SCORET: Vålerengas kaptein Kristofer Hæstad (i midten) jubler etter å ha scoret hjemmelagets tredje mål under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Odd Grenland på Ullevaal stadion fredag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Vålerenga hadde full kontroll på et tamt Odd-lag, som skapte nærmest ingenting.

Med god kontroll på kampen trenge Vålerenga bare å trygge seieren i land i den andre omgangen. Ti minutter ut etter hvilen økte Kristoffer Hæstad til 3-0 og da var kampen i realiteten punktert.

Det var Simon Larsen som gjorde forarbeidet denne gangen. Han slo en fin tunnell på en Odd-back, og slo inn til umarkert Hæstad. Sistnevnte var nær å skli ballen utenfor, men heldigvis for ham - og Vålerenga - gikk ballen via foten til André Hansen og i mål.

Niklas Gunnarsson reduserte ti minutter før full tid etter en dødballsituasjon. Ballen havnet til slutt hos Gunnarsson som satt ballen ii mål fra kloss hold.

Odd prøvde å mønstre en sluttspurt, men det ble ikke flere mål på Ullevaal. Vålerenga klatret med det til 5. plass på tabellen. De har like mange poeng som Haugesund og Hønefoss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media