Vålerenga vil ansette egen talentspeider

- Det er slutt på gambling i Vålerenga.

VIL HA SPEIDER: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal håper klubben klarer å knytte til seg talentspeider John Vik, og legger ikke skjul på at de har en stor jobb å gjøre med spillerlogistikken det neste året. Foto: Jacques Hvistendahl
VIL HA SPEIDER: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal håper klubben klarer å knytte til seg talentspeider John Vik, og legger ikke skjul på at de har en stor jobb å gjøre med spillerlogistikken det neste året. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerenga håper å knytte til seg talentspeideren John Vik (46) på fast basis.

Kjetil Rekdal bekrefter overfor Dagbladet at de er i kontakt med speideren, som er ledig på markedet etter at han fulgte Ole Gunnar Solskjær ut dørene i Cardiff.

- Ja, vi har snakket sammen, men ingen ting er klart, sier John Vik til Dagbladet.

Møtes på La Manga Talentspeideren har avtalt et nytt møte med Vålerenga-trener Kjetil Rekdal på La Manga neste uke.

- Scouting er et område vi er nødt til å forsterke. Det kommer ingen her på gambling. Den tida da det ble kjøpt spillere på youtube er nok over i de fleste klubber. Derfor er det tommelen opp internt for å knytte til oss en talentspeider, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

Oslo-klubben har hentet inn forsvarsspillerne Jonatan Tollås Nation (24) og Kjetil Wæhler (38) og den islandske angrepsspilleren Élias Már Ómarsson (20) så langt i vinter.

I tillegg er den engelske spissen Gary Martin (24) på prøvespill i Vålerenga i disse dager - og får 60 minutter i treningskampen mot Stabæk lørdag til å vise seg fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.