Vålerenga vil gjerne ha Steffen Iversen

VIF-direktør Kjetil Siem lover å kaste seg inn i kampen om Steffen Iversen hvis han returnerer til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga har lenge lett etter en stor hodesterk spiss. Signalene fra Steffen Iversen om at han vurderer en retur til norsk fotball for å få sving på karrieren er søt, men ikke helt troverdig musikk i Siems ører.

- Hvis Steffen skulle ønske å komme tilbake til Norge, så sier det seg selv at han er en interessant mann for oss. Det må han jo nødvendigvis være for alle norske klubber.

- Men jeg tror ikke han kommer tilbake. Til det tjener han for godt i England. Steffen vil uten problemer greie å skaffe seg en kontrakt i en klubb i Premier League eller 1. divisjon.

Steffen Iversen vil uansett ikke reise tilbake til Norge før han har giftet seg i sommer. Men Kjetil Rekdal har ingenting imot å få en ny Ivers til Vålerenga.

- Jeg har lagt merke til at Steffen har gitt visse signaler, og da er det naturlig at Vålerenga tar det alvorlig. Faren hans, Odd Iversen, har jo spilt i klubben, så det er jo ikke utenkelig at han vil det også, sier Kjetil Siem til Dagbladet.

MISTRIVES:</B> Steffen Iversen, her mot Manchester United, forlater Wolves når kontrakten går ut i sommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer