Vålerenga vil ha Diallo

Vålerenga-trener Tom Nordlie satser nå alt på å få LSK-spilleren Mamadou Diallo tilbake til Vålerenga igjen.

Mannen som styrer pengesekken i Vålerenga, ASA- formann Jon H. Nordbrekken, er villig til å skrive ut en millionsjekk for å sikre seg Diallo.

- Det er jeg veldig postiv til. Jeg prøvde å få Diallo til VIF i fjor høst, men ble nedstemt av det daværende styret med Petter Nome i spissen. Så lenge jeg bare får en innstilling fra sportslig utvalg om at klubben ønsker Diallo, så finner vi nok en økonomisk løsning, sier Nordbrekken til Dagbladet.

God kjemi

Sportslig utvalg i VIF består av Tom Nordlie, Øystein Stray Spetalen og Lasse Eriksen. De to førstnevnte er positive til et Diallo-comeback, dermed skulle flertallet være sikret. VIF-trener Tom Nordlie er begeistret for den uortodokse senegaleseren.

- Det er en god kjemi mellom Diallo og meg, og det er godt utgangspunkt for videre samtaler med Lillestrøm. Diallo har ikke lykkes under Arne Erlandsen i LSK, men han kan godt lykkes hos meg, sier Tom Nordlie til Dagbladet.

Nordlie og Erlandsen diskuterte en eventuell Diallo-overgang mens klubbene nylig var på treningsleir i Johannesburg i Sør-Afrika.

Til salgs

- Alle våre spillere er til salgs. Hvis VIF ønsker seg Diallo, så får de bare henvende seg til klubben med en forespørsel.

- Sportslig sett er Diallo høyaktuell for førstelaget til LSK, sier LSK-trener Erlandsen til Dagbladet.

per.angell.berntsen@dagbladet.no

#

JA, TAKK: VIF-trener

Tom Nordlie vil ha Diallo i stallen. # Foto: CHRIS KYLLINGMARK