Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga vil ha Drillo

Vålerenga søker å styrke trenerteamet før neste sesong. Drillo er et hett navn for osloklubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egil «Drillo» Olsen var i klubben for tre år siden, men har siden den gang sagt at han aldri vil trene et norsk klubblag igjen. Nå ønsker Vålerenga å knytte til seg Drillo i en rolle som analytiker og spillerutvikler.

- Drillo er et meget interessant navn for oss. Vi har behov for å få en trener til å ta seg av spillerutvikling og kampanalyse. Og Drillo er ikke noe lite navn i Vålerenga, sier Rune Hansen, leder av elitestyret i Vålerenga til Dagsavisen.

Hansen understreker at klubben ikke har kontaktet Drillo foreløpig.

Drillo fikk mandag et tilbud fra en japansk J-ligalag, men takket nei, skriver Dagbladet i dag.

- Du vet, jeg har ei datter i skolen, og da er det ikke aktuelt å dra så langt bort, sier den tidligere landslagstreneren til Dagbladet.

Siden Drillo fikk sparken i Wimbledon har Drillo fått tilbud fra Japan, Sør-Korea, Kina og det han kaller flere «araberland». Men lysten på å reise ut har ikke vært der.

- Jeg har det fint her i Oslo, jeg, sier Drillo til Dagbladet.

Vålerenga holder som kjent til i Oslo. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var Drillos viktigste støttespiller i perioden som landslagstrener. Drillo debuterte i norsk toppserie for Vålerenga i 1966. Kanskje er et tilbud fra Vålerenga det som kan friste Drillo tilbake til toppfotballen.

(Dagbladet.no)

COMEBACK? Drillo er igjen ønsket av Vålerenga.
Hele Norges coronakart